Aanbod

Ben je op zoek naar inspirerende cultuureducatie die past bij de belevingswereld van jouw leerlingen? Op deze pagina tref je het kunst- en cultuuraanbod van Kunsteducatie Walcheren voor schooljaar 2020-2021. Je kunt zelf een programma samenstellen: kies je voor één van onze vertrouwde activiteiten, een cultuurmenu of iets nieuws? De activiteiten bestel je gemakkelijk door in te loggen met je persoonlijk account. Heb je nog geen account? Neem dan contact op via planning@kewalcheren.nl.

Covid-19
Natuurlijk bieden wij de culturele activiteiten het liefst aan zoals je dat van ons en de cultuurprofessionals gewend bent. Mogelijk zijn de corona-maatregelen in het nieuwe schooljaar ook nog van kracht waardoor aanpassingen nodig zijn. Als dat het geval is, bekijken we samen met jou en de cultuurprofessional wat de mogelijkheden wél zijn.

Cultuureducatie online
Wij ontwikkelen ook online aanbod in samenwerking met onze culturele partners. Graag denken we met jou mee over de mogelijkheden om cultuureducatie een plek te geven bij jou op school. Bekijk ter inspiratie het online cultuureducatie aanbod dat wij reeds met cultuurprofessionals voor thuisonderwijs en vrije tijd hebben ontwikkeld.

De Cultuurbus
Wil je met je leerlingen naar een museum, theater of concert? Voor het vervoer naar culturele instellingen in Zeeland is gratis busvervoer mogelijk voor alle Zeeuwse scholen voor het primair onderwijs, de onderbouw van het voortgezet onderwijs en het vmbo. Klik hier voor meer informatie.

In gesprek?
Wil je advies over culturele activiteiten bij jou op school? Of heb je speciale wensen voor een programma op maat? We ondersteunen je graag bij het ontwikkelen van een passend programma voor jouw school. Neem contact met ons op via planning@kewalcheren.nl of bel 0118 414928 om de mogelijkheden te bespreken.

Aanbod Primair Onderwijs

Primair
Onderwijs

Aanbod
Primair Onderwijs

Bekijk
Aanbod Voortgezet Onderwijs

Voortgezet
Onderwijs

Aanbod
Voortgezet Onderwijs

Bekijk
Aanbod Brede School

Naschools
Aanbod

Aanbod
Naschools Aanbod

Bekijk