Aanbod

Ben je op zoek naar inspirerende cultuureducatie die past bij de belevingswereld van jouw leerlingen? Op deze pagina tref je het kunst- en cultuuraanbod van Kunsteducatie Walcheren voor schooljaar 2021-2022. Je kunt zelf een programma samenstellen: kies je voor één van onze vertrouwde activiteiten, een cultuurmenu of iets nieuws? De activiteiten bestel je gemakkelijk door in te loggen met je persoonlijk account. Heb je nog geen account? Neem dan contact op via educatie@kewalcheren.nl.

Corona
Natuurlijk bieden wij de culturele activiteiten het liefste aan zoals je dat van ons en de cultuurprofessionals gewend bent. We verwachten echter dat aanpassingen nog steeds nodig zullen zijn. We hebben bij de samenstelling van het aanbod rekening gehouden met de mogelijkheden voor uitvoering op afstand, digitaal of buiten. We bekijken graag samen met jou en de cultuurprofessional wat mogelijk is.

Cultuureducatie online
Wij ontwikkelen ook online aanbod in samenwerking met onze culturele partners. Graag denken we met jou mee over de mogelijkheden om cultuureducatie een plek te geven bij jou op school. Bekijk ter inspiratie het online cultuureducatie aanbod dat wij reeds met cultuurprofessionals voor thuisonderwijs en vrije tijd hebben ontwikkeld.

De Cultuurbus
Wil je met je leerlingen naar een museum, theater of concert? Voor het vervoer naar culturele instellingen in Zeeland is gratis busvervoer mogelijk voor alle Zeeuwse scholen voor het primair onderwijs, de onderbouw van het voortgezet onderwijs en het vmbo. Klik hier voor meer informatie.

In gesprek of advies? Plan een online Zoom meeting!
Wil je advies over culturele activiteiten bij jou op school? Of heb je speciale wensen voor een programma op maat? Neem contact met ons op via educatie@kewalcheren.nl of bel 0118 414928 om de mogelijkheden te bespreken.

Aanbod Primair Onderwijs

Primair
Onderwijs

Aanbod
Primair Onderwijs

Bekijk
Aanbod Voortgezet Onderwijs

Voortgezet
Onderwijs

Aanbod
Voortgezet Onderwijs

Bekijk
Aanbod Brede School

Naschools
Aanbod

Aanbod
Naschools Aanbod

Bekijk