Podium-Z

Podium-Z is er voor aanstormend muzikaal talent in de gemeente Veere. Ieder jaar organiseert Podium-Z bandworkshops en een bandwedstrijd. Zo leren kinderen en jongeren onder leiding van muziekcoaches in een bandje te spelen en op te treden.

Bandworkshops

De Podium-Z bandworkshops leren beginnende muzikanten (10-23 jaar) onder leiding van een bandcoach in een bandje te spelen. De deelnemers worden door de organisatie in bandjes onderverdeeld en krijgen per band een coach, waarmee ze vier avonden aan de slag gaan. Eén week na de workshops krijgen ze de kans hun talenten aan de wereld te laten zien tijdens een ware showcase: voor velen de eerste keer op het podium.

Bandwedstrijd

De Podium-Z bandwedstrijd is gericht op jongeren (tot 25 jaar) die al wat langer meedraaien in de muziek. Acts en bands kunnen zich opgeven voor de voorrondes, waar ze worden beoordeeld door een professionele jury. De winnaars van de juryprijs en de publieksprijs gaan door naar de Grande Finale. De winnaars van de finale krijgen studiotijd in een professionele studio. Zo probeert Podium-Z jonge muzikanten een handje op weg te helpen.

Welzijn Veere

Sinds 2020 ondersteunt KEW Welzijn Veere bij het organiseren van Podium-Z.

Meer weten? Neem contact op met:
Melissa Vos
Melissa Vos
adviseur cultuureducatie
KEW, cultuureducatie, onderwijs, kunsteducatie, kunst, cultuur, walcheren, cultuurparticipatie, cultuurverbinding, binnenschools, buitenschools, kinderopvang, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, hbo, mbo
Vanessa van Driel
medewerker dienstverlening
Cultuureducatie Walcheren KEW
Een project ontwikkelen?

Neem contact met ons op!