Vanessa van Driel
medewerker dienstverlening

Cultuur verbindt! Dat is waar ik het voor doe.

Hoe mooi is het om achter de schermen te mogen meewerken en meedenken aan toffe projecten zowel op school als naschool? Ik vind het geweldig om te zien hoe alle kinderen genieten van wat wij samen hebben bedacht met elkaar. Om ze te laten deelnemen aan activiteiten waar ze anders nooit mee in aanraking zouden komen. Soms zijn ze zo enthousiast dat ze later zelf op les gaan.

Je kunt mij eigenlijk overal tegenkomen. Samen met de adviseurs proberen wij elk schooljaar weer te zorgen voor een mooi en afwisselend aanbod.

Eén van de mooiste projecten waar ik bij betrokken ben vind ik Cultuur@CruyffCourts; een goed voorbeeld van de verbinding en samenwerking die ik zoek in mijn werk.

Sinds 2022 speelt ook cultuurparticipatie een grote rol in mijn werkzaamheden. Ik ben nu al heel erg enthousiast over de projecten die lopen. Fijn dat we als KEW nu ook volwassenen kunnen bereiken.

KEW, cultuureducatie, onderwijs, kunsteducatie, kunst, cultuur, walcheren, cultuurparticipatie, cultuurverbinding, binnenschools, buitenschools, kinderopvang, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, hbo, mbo
Projecten: