KEW, CultuurAvontuur, cultuureducatie, cultuurparticipatie, Walcheren, Zeeland

CultuurAvontuur

KEW CultuurAvontuur bij jou in de buurt deze zomer

Altijd al willen weten hoe je een rap goed opbouwt? Hoe je een toffe breakdance kan laten zien? Of ben je creatief om van gerecyclede kleding een feest-verbindings-slinger te maken? Kijk dan deze zomer waar je kan aansluiten bij CultuurAvontuur, dicht bij jouw huis. KEW biedt de komende weken avontuurlijke culturele activiteiten aan in de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen.

Plezier en verbinding
De workshops vinden plaats in de eerste drie weken van de zomervakantie en sluiten zoveel mogelijk aan bij activiteiten vanuit de welzijnsorganisaties op Walcheren. Er worden diverse activiteiten aangeboden en daarbij kun je, samen met andere kinderen, plezier beleven aan zingen, dansen en of op andere wijze creatief bezig zijn. Cultuurprofessionals gaan je hierbij ondersteunen, uitdagen en wie weet leer je iets wat je nog niet kende.

De workshops vinden plaats in verschillende wijken en kernen in de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. De uitvoering is in iedere gemeente apart, een rode draad zorgt voor een geheel. Op het einde is er één rap en één breakdance die je kan beluisteren en zien via ons YouTube kanaal. De feest-verbindings-slingers zullen opgehangen worden tussen de drie gemeenten grenzen.

Doelgroep
Ben jij tussen de 7 en 13 jaar? Dan is dit je kans om mee te doen. Je kunt gratis deelnemen aan de workshops. In Middelburg en Veere moet je je vooraf inschrijven, in Vlissingen schrijf je je ter plekke in.

Wat is er te doen?
De workshop rappen wordt gegeven door MC Donson (@donsonmusic), Break your way door Chloe van der Hert (@semua.by.chloerochele) en de feest-verbindings-slinger wordt gegeven door JuttiFrutti (@juttifrutti).

Samenwerking
CultuurAvontuur is een samenwerking van KEW (cultuureducatie en cultuurparticipatie) en welzijnsorganisaties (ROAT, Welzijn Middelburg en Welzijn Veere) op Walcheren. De activiteiten zijn bedoeld om kinderen zo laagdrempelig mogelijk te laten kennismaken met kunst & cultuur, te werken aan creativiteit en verbeelding. Wat verbeelding brengt hen overal, zo is de visie van KEW, tijdens de schoolvakantie maar ook daarna.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Esther van den Bosch 
ebh@kewalcheren.nl
06-18208597