• Cultuureducatie met kwaliteit (CmK)
Module ICC (voor reeds gecertifieerde icc´ers)

Door het volgen van één of meerdere modules, geven we reeds gecertificeerde icc-coördinator de kans om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om connecties met het culturele netwerk up-to-date te houden en de belangrijke vaardigheden te versterken die essentieel zijn voor het uitvoeren van taken als icc-coördinator.

Je hebt de keuze uit drie losse modules, zodat je als reeds gecertificeerde icc'er de vrijheid hebt om te kiezen welke module(s) je wilt bijwonen. Je kunt ervoor kiezen om één, twee of alle drie de modules te volgen, afhankelijk van je behoeften en interessegebieden. Elke module behandelt specifieke onderwerpen en biedt verdieping op het gebied van cultuureducatie. Op deze manier kun je jouw kennis verder uitbreiden en specifieke vaardigheden ontwikkelen die relevant zijn voor jouw rol als interne cultuurcoördinator.

Data: woensdagen van 16:30-19:15

10 januari 2024 – cultuurbudgetten, begroten en draagvlak

20 maart 2024 – creatief proces, leerlijnen en procesgerichte didactiek

10 april 2024 – (belang van) receptief aanbod, promotie nieuw aanbod 24/25, kennismaking centra en kennisdeling met ervaren icc'ers

Specificaties
Klas/groep
  • Docenten
Duur
2 uur 45 minuten
Docent(en)
  • Cultuurkwadraat
Plaats
Divers
Prijs
Deelname wordt mogelijk gemaakt door de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit. Er zijn daarom geen kosten aan deelname verbonden.