Vacature Lid Raad van Toezicht KEW

In verband met het vertrek van een van onze leden zijn we op zoek naar een nieuw lid van de Raad van Toezicht. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die actief is binnen de culturele sector van Zeeland. Je hebt kennis van en visie op de rol en de verantwoordelijkheden van de Raad van Toezicht. Je bent woonachtig in Zeeland en hebt een sterke sociale binding met het werkgebied. Je hebt affiniteit met cultuureducatie en -participatie in het algemeen en specifiek in Zeeland. Je bent open en nieuwsgierig, enthousiast en doortastend. Je beschikt over een brede maatschappelijke orièˆntatie. Je beschikt over een goede mix van afstand en betrokkenheid, advies en toezicht, collegialiteit en alertheid.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Wacht dan niet langer en neem snel een kijkje bij de volledige vacature hieronder. We zijn erg benieuwd naar je en hopen spoedig van je te horen!

Vacature Lid Raad van Toezicht KEW