Stage vacatures: communicatie, dienstverlening en bedrijfsvoering

Zoek jij een stage bij een culturele organisatie in Zeeland?

Ben je gek op kunst & cultuur, en vind je het belangrijk dat kinderen van jongs af aan kennismaken met alle culturele disciplines? Wil je meewerken aan de ontwikkeling van cultuureducatie- en cultuurparticipatieprogramma’s op Walcheren en de communicatie en marketing hiervan? Lijkt het je leuk om te werken aan de communicatie van provinciale projecten zoals Reizen in de Tijd door Zeeland, de Filmhub Zuid en De Cultuurbus? Ontwikkel dan je vaardigheden hiervoor tijdens een meewerkstage bij KEW en Cultuurkwadraat in Middelburg! 

KEW is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die aan de slag gaat met werkzaamheden op het gebied van communicatie, dienstverlening en bedrijfsvoering, onderverdeeld in drie stage profielen:  

Goed om te weten

  • 32 uur per week
  • mbo / hbo
  • Middelburg
  • start datum in overleg

Meer informatie

De volledige vacature vind je hieronder. Wil je meer informatie over de stage, neem dan contact op met Tessa Sonnemans, programmamanager van KEW en Cultuurkwadraat: 06-10544299 / tss@kewalcheren.nl of met Jacolien Boonman, manager bedrijfsvoering van KEW; 06-13223953 / jbn@kewalcheren.nl

Stage vacatures communicatie, dienstverlening en bedrijfsvoering