The Beatyard, DJ Vindictiv, DJ TO-WA, Rebl One, Zeeland Hip Hop

The Beatyard

Voor Zeeuwse beatproducers

Op zolderkamers door heel Zeeland zijn zowel beginnende als gevorderde beatproducers actief met het produceren van hiphop tot club beats en van dubstep tot dance beats.

The Beatyard is een project voor Zeeuwse beatproducers. Met The Beatyard wordt beatproducers de mogelijkheid geboden en voorzien in de behoefte om mede-beatproducers op een laagdrempelige manier te ontmoeten, kennis te maken met andere muziekgenres, te experimenteren, elkaar te inspireren en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Zeeuwse beatproducers Chris Smith (DJ Vindictiv), Tom Wattel (DJ TO-WA) en Richard Mars (Rebl One / Zeeland Hip Hop) hebben dit project met begeleiding van Kunsteducatie Walcheren ontwikkeld.

The Beatyard bevordert en versterkt Рals eigentijdse vorm van cultuurparticipatie Р op een laagdrempelige, kleinschalige en bottom-up manier de beatproducingcultuur onder (amateur)muzikanten in Zeeland.

The Beatyard wilt uitgroeien tot het on- en offline platform in Zeeland op het gebied van beatproducing in de breedste zin van het woord. Volg The Beatyard op Instagram of Facebook

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: VSB Fonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, Prins Bernhard Cultuurfonds Zeeland en Kaffee ’t Hof.