Meet-up voor cultuurprofessionals

KEW wil de komende jaren inzetten op de rol van cultuurverbinder. Naast cultuureducatie en cultuurparticipatie is cultuurverbinding een nieuwe pijler van de organisatie.

Bouwen aan cultuurverbinding

We richten ons in eerste instantie op het cultureel netwerk en de zelfstandige cultuurprofessionals. We willen graag zorgen voor verbinding door het aanbod beter op elkaar af te stemmen en door vakspecialisten in het onderwijs en sociaal domein inzetten. Daarvoor hebben we versterking nodig van ons cultureel netwerk en uitwisseling met elkaar. Ook wil KEW graag met deze nieuwe richting de culturele infrastructuur op het eiland in kaart brengen en versterken. En samen afstemmen hoe wij als cultuurverbinder op Walcheren het beste kunnen bijdragen.

 

Meet-up voor cultuurprofessionals: neem iemand mee!

In het kader van verbinding willen we je graag vragen om een cultuurprofessional mee te nemen naar onze zomer Meet-Up die nog niet uitgenodigd is. We willen graag, naast ons toffe, bekende team van cultuurprofessionals ook andere (Zeeuwse) kunstenaars en cultuurprofessionals leren kennen. Om ons culturele netwerk in kaart te brengen en ook de verborgen parels te ontmoeten die ons culturele landschap op Walcheren rijk is. Zodat we elkaar kunnen ontmoeten en kunnen uitwisselen, elkaar kunnen helpen en versterken. Meld je hier aan!

Programma: zomer meet-upĀ 

15.30: inloop

16.00: welkom

16.15: KEW-video

16.25: inspiratiesessie door Corrinne Dekker

17.15: borrel

18.30: einde

Inspiratiesessie door Corrinne Dekker

We leven in een wereld waarin we meer en meer met elkaar verbonden zijn. Tegelijkertijd neemt de complexiteit toe en vraagt dit vaardigheden de we verder mogen ontwikkelen. Voor onszelf als professional en ook voor onze kinderen. Howard Gardner schrijft in zijn boek Five Minds for the future, welke “minds” we kunnen ontwikkelen voor de toekomst. Tijdens deze middag neemt Corrinne Dekker je mee in de betekenis van deze five minds.

Neem een cultuurprofessional mee

In het kader van verbinding willen we je graag vragen om een cultuurprofessional mee te nemen naar onze zomer meet-up die nog niet uitgenodigd is. We willen graag, naast ons toffe, bekende team van cultuurprofessionals ook andere Walcherse kunstenaars en cultuurprofessionals leren kennen. Om ons culturele netwerk in kaart te brengen en ook de verborgen parels te ontmoeten die ons culturele landschap op Walcheren rijk is. Zodat we elkaar kunnen ontmoeten en kunnen uitwisselen, elkaar kunnen helpen en versterken.

Locatie: Boerderijgalerie De Osseberg

Wil je meer weten over dit project? Neem contact op met Sanny Ensing.