Eddy’s Kids

Gitaarles voor kinderen

Eddy’s Kids is een muziekeducatieproject voor alle kinderen vanaf groep 6 tot en met groep 8 van de basisschool en heeft als doel om kinderen op een laagdrempelige manier liefde voor muziek bij te brengen.

Zit je in groep 6, 7 of 8 en zou je graag elektrische gitaar willen spelen? Dan is Eddy’s Kids echt iets voor jou!

Gedurende 15 weken krijg je 45 minuten per week les van een professionele gitaarcoach. De lesperiode sluiten we af met een gaaf concert in een poppodium.

Lijkt het je leuk? Meld je dan snel aan via het formulier onderaan deze pagina!

Eddy’s Kids 2019
De kosten voor deelname bedragen € 2,00 per kind per les, inclusief elektrische gitaar en versterker in bruikleen. Totaal € 30 voor 15 lessen. Voor Eddy’s Kids kan je een bijdrage aanvragen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

De lessen bestaan uit twee blokken en zijn als volgt ingedeeld:
Blok 1, start na de voorjaarsvakantie: week 11 t/m 17 2019 – 7 lessen
Blok 2, start na de meivakantie: week 19 t/m 26 2019 – 8 lessen

De lessen worden gegeven op een schoollocatie. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen leerlingen van buurtscholen samen in een groep deelnemen. Per groep kunnen maximaal acht kinderen deelnemen. Vol = vol.

Meld je aan voor 1 maart!

De groepen zitten VOL op de volgende scholen:

Vlissingen: Theo Thijssen
Middelburg: Franciscusschool
Oost-Souburg: Tweemaster-Kameleon
Middelburg: Wilgenhof
Vlissingen: Het Vlot/ Ichtusschool

Flyers deelnemende scholen
Koudekerke: De Sprong 
Middelburg: Franciscusschool 
Middelburg: Het Talent
Middelburg: Wilgenhof 
Oost-Souburg: Tweemaster-Kameleon 
Sint-Laurens: Palmenhof
Vlissingen: Het Vlot/Ichtusschool
Vlissingen: Theo Thijssen 

Eddy Christiani
Eddy’s Kids is vernoemd naar Eddy Christiani, de eerste gitarist die in 1939 met zijn elektrische gitaar succes had in Europa.

Contact
Wilt u graag meer weten? Dan kunt u contact opnemen via info@eddyskids.nl of bellen naar 0118-420303

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Ouders van leerlingen die minder draagkracht hebben kunnen voor deelname aan Eddy’s Kids in aanmerking komen voor een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur (www.jeugdfondssportencultuur.nl).

Je kunt hiervoor contact opnemen met buurtcoaches Marjan Ouwerkerk (m.ouwerkerk@welzijnmiddelburg.nl/ 06-24549910); of Lianne de Groot (l.degroot@welzijnmiddelburg.nl/ 06-46218656)

Voor ouders
Spelregels

Oranje Fonds

Kunsteducatie Walcheren heeft voor het muziekeducatieproject Eddy’s Kids een bijdrage ontvangen van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden.Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds. www.oranjefonds.nl/vrienden

 

 

Aanmelden Eddy’s Kids 

Aanmeldformulier Eddy's Kids 2019

  • Voor- en achternaam
  • Ziekte, allergieën, etc.

 

 

Eddy’s Kids op school
Lijkt het je leuk om dit muzikale project na schooltijd bij u op school aan te bieden en wilt u weten hoe het er bij een Eddy’s Kids les aan toe gaat? Wij komen graag meer vertellen over Eddy’s Kids! Maak een afspraak!