Eddy’s Kids

Gitaarles voor kinderen

Eddy’s Kids is een project voor alle kinderen vanaf groep 6 tot en met groep 8 van de basisschool en heeft als doel om kinderen op een laagdrempelige manier liefde voor muziek bij te brengen.

 

Ze leren samen te spelen in een groep, naar elkaar te luisteren én van elkaar te leren. Daarnaast worden ze in één jaar flink wegwijs op de elektrische gitaar. De lessen worden gegeven door zeer gedreven docenten. Ter afsluiting wordt er samen met alle Eddy’s Kids een spetterend optreden gegeven.

 

Lijkt het u leuk om dit muzikale project na schooltijd bij u op school aan te bieden en wilt u weten hoe het er bij een Eddy’s Kids les aan toe gaat? Wij komen graag meer vertellen over Eddy’s Kids! Maak een afspraak!

 

De kosten voor deelname bedragen € 7,50 per kind per les, met een totaal van ongeveer 24 lessen. Leerlingen die zich inschrijven doen dit voor een heel Eddy’s Kids jaar. Eddy’s Kids start na de herfstvakantie. Ouders van leerlingen die minder draagkracht hebben kunnen voor deelname aan Eddy’s Kids in aanmerking komen voor een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds (www.jeugdcultuurfonds.nl).