The Beatyard, DJ Vindictiv, DJ TO-WA, Rebl One, Zeeland Hip Hop

The Beatyard – online sample challenge met Jack Baker (Bonobo) + EP Release

Met The Beatyard worden Zeeuwse beatproducers uitgedaagd om met een sample een nieuwe beat te maken.Daarnaast organiseert The Beatyard workshops en masterclasses met bekende Nederlandse beatproducers en evenementen.

Online sample challenge

Vanwege de coronamaatregelen is The Beatyard gestart met een online sample challenge. Na een succesvolle eerste online sample challenge in april met 13 deelnemers en meer dan 200 kijkers, wordt er in juli opnieuw een online sample challenge georganiseerd. De sample wordt beschikbaar gesteld door Jack Baker, de drummer van o.a. de bekende Engelse band Bonobo en zangeres Alice Russell. Houd de social media van The Beatyard in de gaten voor de Online sample challenge.

EP Release + special guest

In september staat er een nieuwe editie van The Beatyard met special guest en EP release gepland in Kaffee ’t Hof in Middelburg.Tijdens deze editie krijgen vier beatproducers de mogelijkheid om zichzelf door middel van en schowcase van een kwartier te presenteren en zo hun eigen beats aan andere beatproducers en publiek te laten horen. Daarnaast krijgen de vier beatproducers voorafgaand aan The Beatyard een sample toegestuurd waarmee zij een nieuwe beat dienen te maken. Ook deze beat wordt gepresenteerd tijdens The Beatyard.

Meer informatie
Volg The Beatyard op Instagram: https://www.instagram.com/beatyardnl/
Volg The Beatyard op Facebook: https://www.facebook.com/TheBeatyardNL/
Bekijk  hier de livestream van de online sample challenge terug.