Start Eddy’s Kids Oktober 2017

Zit je in groep 6, 7 of 8 en zou je graag, net als in een echte band, wel eens de elektrische gitaar, basgitaar of drums willen bespelen? Dat kan!

 

Meld je dan snel aan voor Eddy’s Kids! Je kunt kiezen uit het Bespeel-van-alles jaar, dan krijg je in 3 blokken van 8 keer les op de elektrische gitaar, basgitaar en drum, tijdens elk blok een ander instrument. Of Rock je liever alleen op de elektrische gitaar? Dat kan ook! Dan kies je voor 3 blokken van 8 op de elektrische gitaar. Hierbij krijg je introductie en verdieping.

 

Opzet Eddy’s Kids

De kinderen beginnen vanuit hun eigen belangstelling en beleving te musiceren. Eddy’s Kids gaat niet alleen over gitaarles maar ook over de waarde van samen muziek maken, plezier en samen leren. Elk jaar eindigt het project met een spetterend optreden voor publiek.

Eddy’s kids is vernoemd naar de eerste Nederlandse elektrische gitarist, Eddy Christiani. (1918 – 2016) De gitaar was nog geen gemeengoed in zijn jeugd, herinnerde Eddy Christiani zich in 1999. “Toen ik aan mijn onderwijzer vertelde dat ik gitarist werd, greep hij naar zijn hoofd en sprak de historische woorden: ‘Wat is dat nu weer voor een politieke partij?'”

Ook dit jaar gaan we verder met Eddy’s Kids! We starten na de herfstvakantie in een iets andere opzet dan voorgaande jaren. De kinderen kunnen zich opgeven voor een “bespeel-van-alles” jaar (gitaar, drums, bas) of voor een jaar elektrische gitaarles.

Praktische informatie

Start                                    
Na de herfstvakantie: op dinsdag 24 of woensdag 25 oktober 2017

Locatie en tijd                 
Op dinsdagen op de Ravenstein in Vlissingen na schooltijd; 
Op dinsdagen op Theo Thijssen in Vlissingen na schooltijd (voorlopig alleen leerlingen van Theo Thijssen)
Op woensdagen op Het Talent in Middelburg na schooltijd

Kosten                          
€180,- voor 3 blokken van 8 lessen

Instrumenthuur          
€60 (€2,50 per keer) inclusief onderhoudskosten

Meer informatie? Stuur een e-mail naar Patricia Hopmans: phs@kewalcheren.nl

 

Geen financiële middelen om de lessen te kunnen volgen?
Het Jeugdcultuurfonds helpt en draagt financieel bij waar nodig. Meer informatie kunt u vinden via: https://www.jeugdcultuurfonds.nl/fonds/zeeland/