Podium-Z presenteert: Popaanzee Werkplaats

Een online plek, waar je inspiratie kunt opdoen, nieuwe dingen kunt leren en andere muzikanten kunt ontmoeten, dat is Popaanzee Werkplaats. Voor en door de Zeeuwse popscene.

Podium-Z, het bandcoachingstraject dat Kunsteducatie Walcheren in samenwerking met stichting Welzijn Veere organiseert, heeft de handen ineengeslagen met Popaanzee, RegioRuis, Steenworp en Spectra. Samen presenteren zij de Popaanzee Werkplaats.

Iedere woensdagavond om 20:00 uur kun je via Zoom een muziekworkshop volgen. Je krijgt tips en tricks over allerlei onderwerpen. Van social media tot een press kit maken en van songwriting tot aan homerecording.

De werkplaats is ook een interactief platform, waarvoor je zelf content kunt aanleveren om andere muzikanten te inspireren. Filmpjes, tips en ander leuks: alles is welkom.

Dit initiatief is een samenwerking tussen Popaanzee en de bandcompetities Spectra, Podium Z, Regioruis en Steenworp.

Programma:

Woensdag 6 mei
Hoe maak je samen muziek in quarantainetijd? door PEER

Gijs, Jesper, Renzo en Brian van PEER delen in deze workshop hun kennis en geven jou tips en tricks om zelf aan de slag te gaan met samen muziek maken in tijden van quarantaine.
Deze workshop is gratis te volgen via Zoom. Zorg dat je dit hebt gedownload op je laptop, computer, telefoon of tablet, log in via deze link en/of dit ID: 894 4995 6542 en je bent deelnemer!

Woensdag 13 mei
Maak thuis je eigen videoclip door Rutger Jan van BRUUT

Woensdag 20 mei
Social Media; hoe werkt dat nou en hoe ben ik vindbaar? door Joep Gudde

Woensdag 27 mei
Workshop songwriting

Woensdag 3 juni
Bandbiografie schrijven door Sonja Barentsen

Woensdag 10 juni
Presskit maken + Hoe ga je om met de media? door 3voor12/zeeland

Woensdag 17 juni
Rondleiding door de opnamestudio door Marc Blom en Martijn Everts van FuzzTone Studio