Pennywafel Festival: Buurtfeest voor de Meanderlaan

Het Pennywafelhuis viert feest! Het community art project bestaat vier jaar en wil dat vieren met de hele buurt. Op zaterdag 28 september is er een buurtfeest voor jong en oud, met muziek, workshops, eten en drinken.

Het Pennywafelhuis is een community art project in de Meander-flats in de wijk Dauwedaele en is gevestigd in het grote flatgebouw aan de Meanderlaan. Het Pennywafelhuis creëert een werkatelier, eetkamer en markthal als ontmoetingsplek. Vanuit de overtuiging dat kennismaken met elkaar bijdraagt aan sociale cohesie willen we het Pennywafelhuis voor de bewoners van de Driewegenhof, Meanderlaan en Meanderhof toegankelijk maken.

De persoonlijke ontwikkeling van de wijk- en flatbewoners is in dit project heel belangrijk. Het Pennywafelhuis-buurtatelier werkt als katalysator, waardoor er uiteindelijk sprake is van een verbeterde  leefbaarheid in de wijk. Het Pennywafelhuis is wekelijks geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 – 16.00 uur. Tussen 12.00 en 13.00 uur is er lunch in het Pennywafelhuis met verse soep –  gemaakt door de bewoners van de flats.

Op zaterdag 28 september ben je tussen 10.00 en 16.00 van harte welkom om te komen genieten van muziek, culturele workshops, eten en drinken, en vooral buurtse gezelligheid. Het festijn vindt plaats op het plein voor het Pennywafelhuis aan Meanderlaan 184/38e. Tot dan!