Open deuren KEW voor advies en keuzehulp kunst- en cultuurprogramma 2018-2019

Op woensdag 6 juni en maandag 11 juni aanstaande opent Kunsteducatie Walcheren haar deuren voor leerkrachten, icc-ers en directeuren die behoefte hebben aan meer informatie, een gesprek of advies over het kunst- en cultuuraanbod voor volgend schooljaar.

Onlangs heeft u het aanbod voor schooljaar 2018-2019 ontvangen. Kunt u nog wat hulp gebruiken bij uw keuze? Loop dan bij ons binnen op Kuiperspoort 12 te Middelburg:

Woensdag 6 juni tussen 13.00 en 17.00 uur
Maandag 11 juni tussen 9.00 en 17.00 uur

De Cultuur Loper Pop-Up Parcours
Op beide dagen wordt tevens het De Cultuurloper Pop-up Parcours voor u uitgezet op ons kantoor. Met het parcours kunt u op een leuke manier kennis maken met De Cultuur Loper. U kunt het programma letterlijk doorlopen om zo zelf te ervaren wat de verschillende stappen van het traject inhouden, en met ons in gesprek gaan over een cultuureducatie-aanpak op maat. Ook geven wij graag uitleg over de stimuleringsbudgetten van Cultuurkwadraat.

We hopen u te zien op de Kuiperspoort!

Schikt het niet? U kunt altijd een persoonlijke afspraak met ons inplannen. En bent u er al wel uit? Dan herinneren we u er graag aan uw programma te bestellen via de productcatalogus op de website vóór vrijdag 15 juni.