Nieuw kunst- en cultuuraanbod primair onderwijs 2021-2022

Graag presenteren we het kunst- en cultuuraanbod voor het schooljaar 2021-2022. Weer een kunstenaar in de klas of een workshop op het schoolplein of online? Op culturele excursie of een theatervoorstelling of museum bezoeken? Bekijk nu de video waarin we ons aanbod met zowel nieuwe als vertrouwde activiteiten bekend maken!

Direct het aanbod bekijken?
Dat kan hier: Kunst- en cultuur aanbod primair onderwijs.

Je kunt weer kiezen: twee cultuurmenu’s voor scholen op Walcheren
Zoals voorgaande jaren bieden wij twee verschillende menu’s aan, zodat jij kunt kiezen voor het programma dat het beste bij jouw school past. Een cultuurmenu is een samengesteld programma met voor elke klas een activiteit. Je neemt het programma af voor alle klassen van jouw school. De kosten zijn €10,00 per leerling en gebaseerd op al die onderdelen samen. Op deze manier bieden we een kant-en-klaar kwalitatief programma en maken we bovendien het bezoek aan kostbare voorstellingen mogelijk. Lees meer over de cultuurmenu’s 2021-2022.

Kies vrij uit de online catalogus
Natuurlijk kun je ook zelf een keuze maken voor activiteiten op basis van de wensen van jou en je collega’s. Er is weer een ruim aanbod van workshops voor in de klas, bezoek aan culturele instellingen en voorstellingen om uit te kiezen.

Samenstellen & bestellen
Op de website kun je de activiteiten voor jouw school bestellen met jouw persoonlijke account. Dit doe je door in te loggen met je viercijferige code en wachtwoord. De inschrijving voor een cultuurmenu ontvangen we graag uiterlijk maandag 5 juli. Heb je nog geen inloggegevens of ben je de gegevens kwijt? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK)
KEW begeleidt scholen ook bij het vormgeven van een visie op cultuuronderwijs, het samenstellen van een cultuurbeleidsplan, inspirerende deskundigheidsbevordering en een ontwikkeltraject. Hiervoor is vanuit de landelijke regeling Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) begeleiding en cultuurbudget voor jou en je collega’s beschikbaar. Lees hier verder over de mogelijkheden voor jouw school.

Corona
Natuurlijk bieden wij de culturele activiteiten het liefste aan zoals je dat van ons en de cultuurprofessionals gewend bent. We verwachten echter dat aanpassingen nog steeds nodig zullen zijn. We hebben bij de samenstelling van het aanbod rekening gehouden met de mogelijkheden voor uitvoering op afstand, digitaal of buiten. We bekijken graag samen met jou en de cultuurprofessional wat mogelijk is.

In gesprek of advies? Plan een online Zoom meeting!
We vertellen je graag meer over het nieuwe aanbod en de mogelijkheden voor jouw school. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een (online) afspraak in te plannen.

educatie@kewalcheren.nl
0118 41 49 28