Nieuw kunst- en cultuuraanbod primair onderwijs 2020-2021

Een kunstenaar in de klas, een theatervoorstelling bezoeken of een museumbezoek? Graag presenteren wij het kunst- en cultuuraanbod voor schooljaar 2020-2021. Bekijk nu de video waarin we ons aanbod met zowel nieuwe als vertrouwde activiteiten bekend maken!

Je kunt weer kiezen: twee cultuurmenu’s voor scholen op Walcheren
Zoals voorgaande jaren bieden wij twee verschillende menu’s aan, zodat jij kunt kiezen voor het programma dat het beste bij jouw school past. Met de cultuurmenu’s bieden we een kant-en-klaar kwalitatief programma en maken we bovendien het bezoek aan kostbare voorstellingen mogelijk. Door deel te nemen aan een cultuurmenu maken jouw leerlingen gedurende hun schooltijd kennis met een diversiteit aan culturele disciplines. Lees meer over de cultuurmenu’s 2020-2021.

Kies vrij uit de online catalogus
Natuurlijk kun je ook zelf een keuze maken voor activiteiten op basis van de wensen van jou en je collega’s. Er is weer een ruim aanbod van workshops voor in de klas, bezoek aan culturele instellingen en voorstellingen om uit te kiezen. Bekijk direct het aanbod via de volgende link: Kunst- en cultuur aanbod primair onderwijs.

Corona
Wij bieden de culturele activiteiten het liefste aan zoals je dat van ons en de cultuurprofessionals gewend bent. Mogelijk zijn de corona-maatregelen in het nieuwe schooljaar ook nog van kracht waardoor aanpassingen nodig zijn. Als dat het geval is, bekijken we samen met jou en de cultuurprofessional wat de mogelijkheden wél zijn.

Cultuureducatie online en op maat
Wij ontwikkelen ook online aanbod en op maat in samenwerking met onze culturele partners. Graag denken we met jou mee over de mogelijkheden om cultuureducatie een plek te geven bij jou op school.

Bestellen
Op de website kun je de activiteiten voor jouw school bestellen met jouw persoonlijke account. Dit doe je door in te loggen met je viercijferige code en wachtwoord. Vervolgens kun je een keuze maken uit het ruime kunst- en cultuuraanbod. De inschrijving voor een cultuurmenu ontvangen we graag uiterlijk maandag 22 juni. Heb je nog geen inloggegevens of ben je de gegevens kwijt? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

In gesprek?
Wil je met ons in gesprek of heb je vragen? Bel of mail ons gerust: 0118-414928 of planning@kewalcheren.nl.