2020-11-10T13:09:32+0000

🍀Het was even spannend voor de leerlingen van @cswperre of de geplande culturele activiteiten vorige week nog wel door konden gaan. Maar gelukkig was daar al snel het goede nieuws!
.
🤸Zowel de excursies door het centrum van Middelburg op maandag 2 en dinsdag 3 november en de culturele activiteiten op school op donderdag 5 november zijn allemaal doorgegaan! En dat is bijzonder en zeer waardevol in de tijd waarin we op dit moment met zijn allen in zitten.
.
🎥Voor de Havo 4 klassen hebben we diverse activiteiten in het centrum van Middelburg kunnen organiseren. Zo liepen ze mee met Hans Notebaart van @stegentochtenmiddelburg ontdekten de leerlingen alle mooie plekken waar je normaal niet komt. @femkegerestein nam de leerlingen mee naar het Podio del Mondo per l’Arte namens de @vleeshal liep zij met de leerlingen langs diverse beelden in de stad, @agnesdenhartogh liet de leerlingen kennismaken met Urban Sketching op en rond het NS station van Middelburg, In @cinemiddelburg konden de leerlingen kijken naar de film
“I am Greta” en in @spotmiddelburg namens @popaanzee kregen ze een kijkje achter de schermen van @martijn_everts en mochten ze zelf aan de slag met diverse muziekinstrumenten samen met @hans_muzikant
.
🎭Op donderdag was het de beurt aan de Havo 3 klassen. Zij deden mee aan diverse culturele workshops. Zo was er Beat the Bucket met @djvindictiv en gingen leerlingen aan de slag met een echte Urban Dance choreografie samen met Laura van Eenennaam.
Ook konden leerlingen ‘echte’ wonden net als in films maken tijdens de workshop special effect grime door @creacit werd er anders naar ‘waardeloos’ materiaal gekeken door er superhelden mee te creëren samen met @lamelosboris en zijn er weer hele mooie creaties gemaakt tijdens de tekenworkshop van Femke Gerestein. Helaas kon Jasper van den Bovenkamp @qubetunes niet aanwezig zijn maar heeft hij de leerlingen via de digitale weg alsnog een hele toffe Spoken Word workshop kunnen aanbieden.
.
🤩Geweldig dat we door een fantastische samenwerking met alle culturele aanbieders en natuurlijk CSW van de Perre al deze leerlingen toch nog aan al deze culturele activiteiten hebben kunnen laten deelnemen!
#Cultuurverbindt