2020-09-27T07:50:57+0000

🔊The Beatyard #5 met special guest @terilekst
 
ℹMet The Beatyard worden Zeeuwse beatproducers uitgedaagd om met een sample een nieuwe beat te maken. Daarnaast organiseert @beatyardnl workshops, masterclasses van bekende Nederlandse beatproducers en evenementen.
 
5️⃣Vandaag vindt de 5e editie van The Beatyard met sample challenge, EP release en special guest als vanouds plaats bij @hayokaffeethof in Middelburg. Vier lokale beatmakers/producers zijn uitgenodigd om zich door middel van een showcase van een kwartier te presenteren en zo hun eigen beats aan andere beatproducers en publiek te laten horen. Daarnaast krijgen de vier beatproducers voorafgaand aan The Beatyard een sample toegestuurd waarmee zij een nieuwe beat dienen te maken. Ook deze beat wordt gepresenteerd tijdens The Beatyard.

🎧De deelnemers van de komende editie zijn: E-Crvck, Mick van Liere, Nelsen cole Reis en Huck Vinn.

🔊Verder presenteert The Beatyard de eerste EP met beats gemaakt door deelnemers die eerder hebben meegedaan aan The Beatyard.
 
💥Special guest Terilekst is aanwezig en geeft een presentatie en demonstratie met Q&A. Terilekst is een producer die al jaren meedraait in de muziekindustrie en meerdere releases op zijn naam heeft staan. Hij werkte de afgelopen jaren samen met Jennie Lena, Jiggy Dje, Extince en VSOP.
Zijn laatste album genaamd ‘Groot’ is waarom hij voor The Beatyard is gestrikt omdat hij voor dit album samples van Boudewijn de Groot heeft gebruikt. Zou Terilekst zelf ook meedoen met de sample challenge?
 
❗Vanwege de coronamaatregelen is het evenement helaas besloten en niet toegankelijk voor publiek.

Mogelijk gemaakt door:
@fondsvoorcultuurparticipatie
@vsbfonds.nl @cultuurfonds

#cultuurparticipatie
#cultuur
#beat
#beats
#producer
#sample
#boudewijndegroot
#terilekst
#cultuurisvooriedereen
#Middelburg
#zeeland
#mpc
#headphones
#hiphop
#walcheren
#cultuureducatie
#beatproducer