1589118484

🙌Met de Sport & Cultuur TAS voor THUIS kunnen kinderen zich creatief en sportief blijven ontwikkelen!
.
.
👍Gedeputeerden Jo-Annes de Bat en Anita Pijpelink en @cultuurkwadraat /Kunsteducatie Walcheren directeur Leo Adriaanse deelden gisteren de eerste tassen uit. .
.
➡️De Sport & Cultuur TAS voor THUIS is ontwikkeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die middels een bijdrage van het Jeugdfonds sport en cultuur Zeeland aan sport of cultuur deelnemen, en zit vol met sportieve en culturele activiteiten.
.
.
➡️Met deze tas kunnen kinderen zelfstandig aan de slag zonder beeldscherm. Al het materiaal, met o.a. een bijdrage van Kinderkunstweek en KinderKunstAtelier KKaAT / Jessica van Dierendonck beeldende kunst, kunst- en cultuureducatie, draagt bij aan de creatieve en sportieve ontwikkeling van de kinderen. Via de intermediairs van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zeeland worden er maar liefst 1500 tassen onder Zeeuwse kinderen verspreid. In de tas zit bovendien een aanmeldformulier voor sport- of cultuurdeelname voor het komende schooljaar.
.
.
➡️Unieke samenwerking sport en cultuur
De Sport & Cultuur TAS voor THUIS, naar het idee van provincie Utrecht, is samengesteld in samenwerking met Provincie Zeeland, Jeugdfonds sport en cultuur Zeeland, SportZeeland, Cultuurkwadraat en uitvoeringspartner Kunsteducatie Walcheren.
.
Meer informatie: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/zeeland/
.
.
#cultuureducatie #cultuurparticipatie #sport