394783540561236_2491533450886224

🎨 500 culturele activiteiten hebben we afgelopen schooljaar samen met culturele aanbieders en gastdocenten in het primair onderwijs verzorgd.
👦👧 9000 unieke leerlingen in het primair onderwijs hebben deelgenomen aan culturele activiteiten in de vorm van workshops op school, bezoeken aan culturele instellingen of bekijken van voorstellingen.
🎬 10 scholen hebben een van de twee cultuurmenu’s gehad.
🖼 31 keer zijn de Veerse musea bezocht via het museummenu.
🙌 5 Walcherse scholen in het voortgezet onderwijs hebben verschillende culturele activiteiten samen met KEW georganiseerd.
🎤 5000 leerlingen in het voorgezet onderwijs hebben deelgenomen aan verschillende culturele projecten die KEW samen met de scholen heeft georganiseerd. Van CKV-dagen naar culturele excursies, van dansvoorstellingen tot improvisatietheater en muziekworkshops op school.

👏We willen alle culturele aanbieders, gastdocenten, workshopdocenten, samenwerkingpartners en scholen bedanken voor de prettige samenwerking!

🍦Een hele fijne zomer toegewenst!

Kunstwerk: Super A > http://super-a.nl/portfolio/

☎️Gedurende de zomervakantie zijn wij beperkt bereikbaar via info@kewalcheren.nl. Vanaf 12 augustus zijn we weer telefonsich bereikbaar.