Eindoptreden Eddy’s kids 2017-2018!

Dinsdag 29 mei 2018 was het zover. De kinderen die hebben meegedaan aan Eddy’s Kids 2017/2018 zouden om 19.30 het podium betreden.

Om 18.15 kwamen ze al binnendruppelen, lichte spanning was merkbaar. De gitaren werden gestemd en per groep werd er een generale repetitie gehouden. Niet alleen met een van hun docenten, Ard Hensen of Virgil Pique, maar met een hele band! Basgitaar, drum en zang, aan alles was gedacht!

Vanaf 19.15 kwamen de ouders, broertjes, zusjes en opa’s en oma’s binnen in de zaal. En om 19.30 was het dan eindelijk zover! Een uur lang rockten de kids de sterren van de hemel. Alle weken oefenen kwamen samen op dit moment! De kids glunderden van plezier, enthousiasme en trots. Het publiek swingde mee op liedjes van de White Stripes en Ed Sheeran. Ouders hebben urenlang film en fotomateriaal gemaakt en genoten van elke noot!

Aan het einde was er natuurlijk een fotomoment en werden de certificaten en een kleinigheidje aan de kids uitgereikt. Een prachtig Eddy’s kids jaar alweer ten einde…

Volgend schooljaar gaan we weer verder met Eddy’s Kids, in het naschools aanbod wat via de scholen loopt…Dus houdt de informatie via school goed in de gaten!