KEW, cultuureducatie, Walcheren, Zeeland, cultuurmenu, kunsteducatie walcheren

Cultuureducatieprogramma (speciaal) primair onderwijs 2022-2023

Graag presenteren we het cultuureducatieprogramma voor het schooljaar 2022-2023. Een kunstenaar in de klas of een muziekworkshop op het schoolplein of online? Op culturele excursie of een theatervoorstelling of museum bezoeken? Bekijk nu de video waarin we ons programma met zowel nieuwe als vertrouwde activiteiten bekend maken! Wist je dat ook NPO-gelden kunt inzetten voor cultuureducatie?

Direct het programma bekijken?
Dat kan hier: cultuureducatieprogramma (speciaal) primair onderwijs.

Je kunt weer kiezen: twee cultuurmenu’s voor scholen op Walcheren
Zoals voorgaande jaren bieden wij twee verschillende menu’s aan, zodat jij kunt kiezen voor het programma dat het beste bij jouw school past. Een cultuurmenu is een samengesteld programma met voor elke klas een activiteit. Je neemt het programma af voor alle klassen van jouw school. De kosten zijn €10,00 per leerling en gebaseerd op al die onderdelen samen. Op deze manier bieden we een kant-en-klaar kwalitatief programma en maken we bovendien het bezoek aan kostbare voorstellingen mogelijk. Lees meer over de cultuurmenu’s 2022-2023.

Kies vrij uit de online catalogus
Natuurlijk kun je ook zelf een keuze maken voor activiteiten op basis van de wensen van jou en je collega’s. Er is weer een ruim aanbod van workshops voor in de klas, bezoek aan culturele instellingen en voorstellingen om uit te kiezen.

Samenstellen & bestellen
Op de website kun je de activiteiten voor jouw school samenstellen en bestellen met jouw  schoolaccount. Dit doe je door in te loggen met je viercijferige code en wachtwoord. Je kunt ook kiezen voor een cultuurmenu, hiermee bestel je voor elke klas in één keer een activiteit. De inschrijving voor een cultuurmenu ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 8 juli 2022. Heb je nog geen inloggegevens of ben je de gegevens kwijt? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

Programma op maat
Wil je advies over activiteiten? Of heb je wensen voor een programma op maat? We ondersteunen je graag in het ontwikkelen van een passend programma voor jouw school, kinderopvang of kindcentrum.

Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK)
KEW begeleidt scholen ook bij het vormgeven van een visie op cultuuronderwijs, het samenstellen van een cultuurbeleidsplan, inspirerende deskundigheidsbevordering en een ontwikkeltraject. Hiervoor is vanuit de landelijke regeling Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) begeleiding en cultuurbudget voor jou en je collega’s beschikbaar. Lees hier verder over de mogelijkheden voor jouw school.

In gesprek of advies? Plan een afspraak in met een adviseur!
We vertellen je graag meer over het nieuwe programma en de mogelijkheden voor jouw school. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen: educatie@kewalcheren.nl / 0118-414928 In de tweede helft van juni nemen we telefonisch contact met jou op.