Cultuuraanbod schooljaar 2018-2019 gepubliceerd

Heeft u hem al gevonden op de deurmat? Onze nieuwe flyer met de cultuurmenu’s voor volgend schooljaar 2018-2019 is verstuurd. We hebben ons best gedaan en weer een gevarieerd programma voor uw school samengesteld.

U mag weer kiezen: twee cultuurmenu’s voor scholen op Walcheren
Zoals vorig jaar bieden wij twee verschillende menu’s aan, zodat u kunt kiezen voor het aanbod dat het beste bij uw school past. Met de cultuurmenu’s bieden wij de mogelijkheid om kinderen gedurende hun schooltijd kennis te laten maken met een diversiteit aan culturele disciplines.

Hoe werkt het ook alweer?
Een cultuurmenu neemt u af voor de hele school. De kosten zijn €10 per leerling en gebaseerd op al die onderdelen samen, incl. busvervoer voor de groepen 1 t/m 4. Op deze manier bieden we u een kant-en-klaar kwalitatief programma en maken we bovendien het bezoek aan kostbare voorstellingen mogelijk. Bekijk de cultuurmenu’s.

Liever geen menu? Kies vrij in onze online productcatalogus
Met de menu’s maken wij een selectie voor u. Natuurlijk kunt u dat als school ook zelf doen, op basis van uw wensen en budget. De onderdelen uit de menu’s zijn los als vrije keuze af te nemen. In dat geval betaalt u alleen de directe kosten voor die activiteit. Busvervoer is daar niet bij inbegrepen. Er is weer een breed scala aan workshops op school, bezoeken aan culturele instellingen en musea om uit te kiezen. Bekijk vrije keuzeaanbod. 

Walcherse musea
Een bezoek aan één van de Walcherse musea kunt u via ons organiseren. De Veerse musea zijn ook dit jaar weer van de partij. De basisscholen in de gemeente Veere bezoeken deze musea kosteloos via het Museummenu Veere. Natuurlijk zijn scholen buiten deze gemeente van harte welkom, hierover lezen zij meer in het vrije keuzeaanbod.

Inschrijven
Alle activiteiten kunnen online worden besteld. Indien u dat wenst, lichten we het aanbod graag nader toe. Wellicht heeft u wensen voor disciplines of thema’s waar u de culturele activiteiten op wilt laten aansluiten? We denken graag met u mee. Mail planning@kewalcheren.nl of bel 0118-414928.