Buitenactiviteiten in de voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie is Kunsteducatie Walcheren buiten te vinden met leuke culturele activiteiten in de gemeente Middelburg en Veere!

Middelburg
In verschillende wijken en dorpen van gemeente Middelburg gaan we naast de activiteiten van Welzijn Middelburg lekker buiten dansen op muziek samen met Lisette Jacobs van Danzette en maken we toffe beats samen met DJ Vindictiv Chris Smith. Op maandag 15 (Stromenwijk) en dinsdag 16 februari (Zuid) leren we leuke danschoreografie├źn van Lisette en op woensdag 17 (Binnenstad) en vrijdag 19 februari (Sint Laurens) maken we toffe Beats met Chris. De workshops vinden plaats in de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De workshops zijn voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Deelname is gratis.

Voor deze workshops kun je je aanmelden via: https://bredescholenmiddelburg.nl/…/vakantieactiviteiten┬á

Omdat het wisselvallig weer is, kan het zijn dat een workshop opgeschoven of geannuleerd wordt. Houd hiervoor onze sociale media in de gaten voor de laatste updates.

Veere
Samen met Welzijn Veere organiseren wij een workshop Graffiti door Bart van Kervinck van Zeeland Graffiti & Street Art. Buiten bij Atelier 8a in Domburg zullen de deelnemers verschillende technieken leren en kunnen zij zich uitleven met hun creativiteit. De workshop is voor kinderen tussen de 12 en 15 jaar.

UPDATE: De workshop is vol! Maar houd onze website en social media in de gaten, wie weet organiseren we binnenkort nog een toffe graffiti workshop.