• Workshop
Sjef Torrie

Thorwald Voss, mede-oprichter van de Supperclub en culinair kunstenaar heeft nu een nieuw product bedacht in zijn zoektocht om de wereld beter en gezonder te laten eten.

Waar is het beter dan te beginnen bij kinderen met bewustwording van wat wij eten en hoe wij dit produceren? En zoals alle producten van Thor zijn ze overheerlijk en prachtig van smaak.

De kinderen krijgen van Thor een door hem ontwikkeld DIY (doe-het-zelf) gezond snoeppakketje waar zij zelf snoep mee kunnen maken. De ingrediënten zijn allemaal vegan, dat is Thor’s specialiteit.

Inhoud van het pakketje:

vel van mango- of bessenpuree, verse dadeldrop, zoethout, engelse drop, muntdrop, een chocokoekje, stukje kokos, wat dadelpuree, een lolly van abrikozenpuree, een velletje ouwel en wat bieten- of wortelverf.

De ingrediënten worden samen met een houten mesje verpakt in vetvrij papier en als placemat opgerold aangeleverd.

Sjef Torrie kun je ook inzetten om een workshop te geven, groepjes van twintig kinderen per keer en meerdere malen mogelijk op één dag.

Gezonde snoeptraktaties voor op school – verpakt in vetvrij afbreekbaar papier – zijn ook leverbaar.

Wie is Thorwald Voss?
Thorwald Voss, of simpelweg Thor, in de culinaire volksmond ook wel bekend als ‘Chef Croquette’, is een veelbesproken kookkunstenaar. Thorwald heeft zijn hele leven gereisd. Hij is geboren in Engeland, volgde de tekenacademie en koksschool in Nederland en werkte als (chef)kok in restaurants in New York, Barcelona en Hong Kong. Behalve kok is hij ook kunstenaar en mede-oprichter van de Amsterdamse Supperclub en de Wicked Kitchen.

Specificaties
Klas/groep
  • Groep 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
  • Speciaal (basis) onderwijs
Duur
30 min.
Disciplines
  • Overig
Competenties
  • Creërend vermogen
Plaats
De Oostkerk, Middelburg
Prijs
Prijs op aanvraag