• Project
Kinderkunstweek 2025

Kinderkunstweek 2025

Ook in het voorjaar van 2025 start er een nieuwe Kinderkunstweek editie, als start van een jaar lang kunsteducatie op school en bso. Tot die tijd en daarna blijft het materiaal en het activiteitenaanbod op de site www.kinderkunstweek.nl actueel en bruikbaar.
Het Digitaal Klaslokaal voor aangemelde scholen en bso’s blijft een jaar toegankelijk met ons aanbod binnen het huidige thema: van letter tot handtekening, de taal van kunst.

De kinderkunstweek levert pakketten aan de scholen en bso's. Voor scholen die vallen onder besturen die hen financieel ondersteunen is het gratis. Anders 200 euro voor een pakket + inlogcode Digitaal Klaslokaal voor de scholen en 100 euro voor bso's (ook met inlogcode).

Het Kinderkunstweekpakket ontzorgt de leerkracht en kan ook ingezet worden na schooltijd. Leerkrachten en medewerkers naschoolse opvang kunnen met het materiaal zelf aan de slag en/of professionele activiteiten afnemen via het activiteitenaanbod of de culturele centra.

Blijf op de hoogte door in te schrijven op de nieuwsbrief en bezoek de website www.kinderkunstweek.nl voor alle verdere informatie. Zo weet je als een van de eersten wanneer de KKW2025 plaatsvindt en wat het nieuwe thema is. Volg hen op Facebook en Instagram.

Specificaties
Klas/groep
  • Groep 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Discipline(s)
  • Beeldend
Docent(en)
  • Kinderkunstweek
Plaats
Op school
Prijs
Prijs op aanvraag