Uitnodiging: KEW Cultuureducatie meet-up 14 november 2023
KEW Uitnodiging meet-up 14 november

Beste onderwijsmedewerker,

Graag nodigen wij jou uit voor onze speciale Cultuureducatie-meet-up op dinsdag 14 november 2023. Tijdens deze bijeenkomst staan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cultuureducatie centraal, en nemen we je graag mee in de updates rondom de nieuwe periode van Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK 4). Deze middag is bedoeld voor (toekomstige) leerkrachten, icc’ers, directeuren, onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers.

We beginnen het programma met de updates rondom Cultuureducatie en de nieuwe fase CmK 4. Daarna willen wij je inspireren met een aantal workshops. Tijdens de workshops zullen de cultuurprofessionals je laten ervaren hoe je cultuureducatie in de praktijk kunt brengen. De meet-up wordt feestelijk afgesloten met een bijzondere activiteit, gevolgd door een gezellig hapje en drankje.

Programma

15.00 uur      Inloop

15.30 uur      Welkom + updates

15.45 uur      Inspirerende workshops, gekoppeld aan CmK

17.00 uur      Afsluitende act

17.30 uur      Borrel

19.00 uur      Einde

 

Locatie

Theater de Wegwijzer – Molenweg 25, Nieuw- en Sint Joosland

Zorg ervoor dat je deze middag niet mist en meld je aan!