Vacature: adviseur cultuurparticipatie
KEW Walcheren Cultuurparticipatie

Wil jij ook iedereen op Walcheren, van jong tot oud, met kunst en cultuur in aanraking brengen? Misschien ben jij wel degene die perfect in ons team past!

KEW zoekt namelijk een adviseur cultuurparticipatie (m/v/x)? Maar wat houdt dat in?

In deze functie zet je kunst en cultuur in voor maatschappelijke opgaven als burgerschap, leefbaarheid, eenzaamheid, laaggeletterdheid, armoede, welzijn en gezondheid. We willen daarbij ook deelnemers bereiken die anders niet zo snel met kunst en cultuur in aanraking komen. We werken met de projecten Kunst op Recept, Bolderkar Bossenburgh en het Pennywafelhuis nauw samen met organisaties in het sociaal domein en de gezondheidszorg.

Goed om te weten

  • 24 – 28 uur per week
  • hbo
  • Middelburg
  • tijdelijk met uitzicht op vast

Meer informatie

De volledige vacature vind je hieronder. Wil je meer weten voordat je solliciteert? Plan dan een telefoongesprek of online gesprek in waarbij we je uitgebreider informeren en waarin we jouw en onze mogelijkheden bespreken. Neem hiervoor contact op met Tessa Sonnemans, programmamanager: (06) 105 442 99.

Vacature adviseur cultuurparticipatie (m/v/x)?